Web Analytics Made Easy - Statcounter

نبی الله خون میرزایی شنبه در گفت‌ و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به وجود ساخت و سازهای غیرمجاز در پهنه های خطر اهواز اظهار کرد: شهرداری اهواز کمر همت ببندد و از انفعال موجود خارج شود و با تکلیف و وظیفه قانونی خودش به این موضوع ورود پیدا کند.
وی افزود: در دهه‌های گذشته ساخت و سازهای غیرمجاز گسترده‌ای در شهر اهواز صورت گرفته که هنوز هم این ساخت و سازها ادامه دارد در حالی که به طور قانونی جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز در شهرها به عهده شهرداری‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار اهواز تصریح کرد: شورای شهر نیز باید از انفعال خارج شود و نسبت به تکلیف قانونی خودش در این زمینه اقدام کند و جلوی ساخت و سازهای غیرمجاز را بگیرد.
وی گفت: شورای اسلامی شهر باید ساخت و سازهای غیر مجاز را در کمیسیون های مربوطه به ویژه کمیسیون ماده صد تعیین و تکلیف کند .
خون میرزایی بیان کرد: امروز وقت مصاحبه و فرافکنی در این زمینه نیست و تنها شهرداری و اداره کل مسکن و شهرسازی خوزستان باید در ارتباط با سکونتگاه های غیررسمی به تکلیف خود عمل کنند.
وی اضافه کرد: مصوبات شورای تامین و ستاد مدیریت بحران شهرستان اهواز محکم و قانونی گذرانده شده و پشتیبان دستگاه های اجرایی در این زمینه است.
فرماندار اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی موظفند با استفاده از ظرفیت های قانونی و اختیارات قانونی تشریح شده در قانون، جلو این بی نظمی و آشفتگی را بگیرند که فرمانداری تا به امروز کاملا پشتیبان بوده و بعضا در خط اول اقدام قرار داشته است در حالی که شهرداری باید خط اول کار را تشکیل دهد و جلو ببرد.
وی خاطرنشان کرد: در مدیریت بحران شهری برابر آیین نامه اجرایی ستاد مدیریت بحران؛ هر گاه بحرانی در سطح شهر رخ دهد ریاست ستاد مدیریت بحران شهری به عهده 'شهردار' است در این مورد نیز به منظور مقابله با حوادث رخدادهای احتمالی هماهنگی های لازم در ستاد بحران صورت گرفته و مصوبات لازم تنظیم شده است.
خون میرزایی افزود: شهرداری باید ضمن اتخاذ تدابیر لازم آمادگی کامل را برای رویارویی با حوادث احتمالی ناشی از بارندگی، زمین لرزه و ریزش سنگ از ارتفاعات در پهنه خطر خیز داشته باشد.
وی تاکید کرد: با توجه به نشست هماهنگی انتظار داریم شهرداری و سایر دستگاه ها در آمادگی کامل برای رویارویی با هر گونه اتفاق باشند.
فرماندار اهواز اظهار کرد: بخشی دیگری از کارهای ساماندهی سکونتگاهای غیر رسمی مانند منازلی که بدون مجوزهای قانونی ساخته شده‌اند بر عهده مسکن و شهر سازی است بنابراین اداره کل مسکن و شهرسازی استان باید به وظیفه و تکلیف قانونی خود عمل کند و دوشادوش شهرداری برای ساماندهی این منازل در معرض و پهنه خطر اقدام کند.
وی اظهار کرد: در نشست هماهنگی که در شورای تامین و ستاد مدیریت بحران شهرستان برگزار شد مقرر شد به مالکان و ساکنان منازل موجود در پهنه خطر از سوی شهرداری و اداره شهرسازی اخطار داده شود و مستندسازی لازم برای تخلیه و تخریب این منازل صورت پذیرد.
خون میرزایی تصریح کرد: پیامد هر گونه کم کاری در این زمینه به عهده شهرداری و مسکن و شهر سازی است و باید پاسخ گو باشند.

***اهالی منبع دست به کار تخریب منازل خود شدند
وی با اشاره به منازلی که می‌بایست توسط شهرداری تخریب و تخلیه می شدند گفت: اهالی خودشان در حال تخریب منازل هستند و آهن الات خانه ها را نظیر درب ، پنجره، میلگردها و تیرآهن ها را برای فروش از خانه ها جدا کرده و به فروش می رسانند.
خون میرزایی افزود: شهرداری مکلف به تخریب، جمع آوری نخاله و ایجاد فضای سبز در منطقه است.
وی با اشاره به تعداد ساکنان منبع آب که قرار بود به شهر جدید رامین منتقل و جابجا شوند گفت: تاکنون 30 خانوار از فرمانداری اهواز نامه تخصیص واحد گرفته اند اما طی آخرین بازدیدی که روز پنجشبه هفته گذشته از شهر رامین داشتم تنها پنج تا شش خانوار در آنجا مستقر شده اند.
فرماندار اهواز افزود: خانوارهایی که واحد مسکونی در شهر رامین به آنها تخصیص داده شده است اگر در آن سکونت نداشته باشند به زودی واحد مذکور به افراد دیگری که در پهنه خطر هستند داده می‌شود.
30مهرماه سال جاری صخره ای بر روی منازل مسکونی ساخته شده در منطقه منبع آب اهواز سقوط کرد که موجب تخریب کامل 2 واحد مسکونی و آسیب رسیدن به یک واحد دیگر شد در این حادثه 2 کودک چهار و پنج ساله جان باختند و چهار نفر زنده از زیر آوار خارج شدند.
6 آبان نیز در پی حادثه انفجار گاز شهری در منطقه کوی رمضان اهواز چهار نفر جان خود را از دست دادند و پنج نفر دیگر مصدوم شدند.
23 آبان نیز بر اثر ریزش کوه در اهواز به سه واحد مسکونی آسیب رسید این حادثه با وجود این که مصدوم یا تلفات جانی نداشته است اما 2 خانه خالی از سکنه به طور کامل تخریب شدند.
مسوولان اهواز و کارشناسان، این منطقه را به علت بافت زمین، برای سکونت غیر ایمن می دانند و بر لزوم تخلیه منطقه از ساکنان فعلی آن تاکید دارند.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری خوزستان نیز هفته گذشته با توجه به وضعیت منطقه و شروع بارندگی ها هشدار نسبت به تخلیه نشدن کامل منطقه صادر کرد و گفت: دستور قضایی مبنی بر جابجایی ساکنان صادر شده و ادامه سکونت در این منطقه احتمال حوادث ناگوار و به خطر افتادن جان ساکنان را رقم خواهد زد.
7164/6064
خبرنگار: عاطفه جوادی** انتشار: محسن بهاروند

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۷۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید فرماندار شهرستان بوکان از پروژه در حال ساخت بیمارستان ٢۵٠ تختخوابی بوکان 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،در جریان این بازدید مقرر شد با پیگیری مجدد فرمانداری و دانشگاه علوم پزشکی به منظور تخصیص اعتبارات لازم، روند پیشرفت پروژه شتاب بیشتری به خود بگیرد و تا پایان فصل بهار سقف‌های طبقات اول دو فاز این پروژه تکمیل و نهایی گردد بر همین اساس انتظار بر این خواهد بود که تا پایان سال جاری سازه اسکلت بتنی پروژه شاهد پیشرفت ۸۰ درصدی باشد.

این پروژه از محل اعتبارات ملی با مسئولیت شرکت توسعه و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی و تجهیزات پزشکی کشور با قرارداد اولیه حدود ۱۱۸.۷۵۰ میلیارد تومان با زیربنای ۲۶۱۶۷ مترمربع و شروع قرارداد از سال ۱۳۹۷ با مدت قرارداد ۲۴ ماهه اجرای اسکلت بوده که پیمانکار پروژه شرکت عمران آبادی تبریز با مهندسین مشاور طرح واجرای موج نو تاکنون فقط خاکبرداری، اجرای بتن و پی فنداسیون، ستون‌ها و دیوار حائل با پیشرفت فیزیکی حدود ۲۰ درصد (اسکلت بتنی) به انجام رسیده است. 

اعتبار مصوب این پروژه دارای عملکرد مالی از سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ به میزان ۹.۱۸ در سال ۱۴۰۱ به مبلغ ۲۳.۱۳ مصوب ودر سال ۱۴۰۲ دارای اعتبار مصوب ۲۳ میلیارد تومان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • بازدید فرماندار شهرستان بوکان از پروژه در حال ساخت بیمارستان ٢۵٠ تختخوابی بوکان 
  • تداوم اجرای نهضت آسفالت در نواحی کم‌برخوردار اهواز
  • مهار آتش سوزی در فروشگاه پلاسکو در هسته مرکزی شهر اهواز+عکس
  • در حوزه تخلفات شهری بیش از ۱۱۳۷ مورد تخریب و جمع‌آوری صورت گرفت
  • ۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو آزادسازی شد
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • بارش باران در اهواز