Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@22:40:15 GMT

ستاد بحران برای آبگرفتگی اهواز تشکیل شد

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۴۷۰۶۷

ستاد بحران برای آبگرفتگی اهواز تشکیل شد

جمال عالمی نیسی جمعه شب در حاشیه نشست ستاد مدیریت بحران شهرستان اهواز اظهار داشت: این نشست با هدف رفع مشکلات آبگرفتگی بعد از بارندگی برگزار شده که تقسیم کار و بسیج دستگاه های اجرایی انجام شده و مقرر است شرکت های بزرگ اعم از شرکت های نفت، ملی حفاری، آبفا و شهرداری برای تخلیه آب از مناطقی که آب باران تجمع کرده و با مشکل تردد هستند اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به آبگرفتگی شدید در اغلب نقاط اهواز در پی بارندگی اخیر، افزود: از صبح امروز بیش از 57 میلیمتر بارندگی در اهواز داشتیم که شبکه فاضلاب شهری گنجایش تخلیه آن را ندارد و آب در برخی خیابان ها جمع شده است.
رئیس ستاد بحران شهرستان اهواز با اشاره به نبود شبکه آب های سطحی در این کلانشهر اضافه کرد: شبکه فاضلاب اهواز نیز به دلیل قدمت و فرسودگی توان دفع این حجم از آب باران را ندارد.
وی اظهار امیدواری کرد تا پنج ساعت بعد از باران حدود نیمی از آبگرفتگی خیابان ها به تدریج فروکش کند و مابقی نیز توسط ماموران شهرداری و سایر دستگاه ها تخلیه شود.
عالمی نیسی تصریح کرد: مشکل آب های سطحی در 10 نقطه اهواز، بحرانی است و در این مکان ها آبگرفتگی بیش از سایر نقاط ادامه می یابد، که بر اساس برآوردها 300 میلیارد ریال اعتبار برای رفع مشکل آنها اعتبار مورد نیاز است.
وی یکی از مهمترین نقاط بحرانی اهواز را خیابان انقلاب اهواز دانست و گفت: قرار است که شرکت آبفا اهواز بعد از بارندگی، عملیات اضطراری برای حل مشکل این منطقه را انجام دهد.
عالمی نیسی افزود: مشکلات آبگرفتگی در اهواز در نشست ستاد مدیریت بحران به ریاست استاندار نیز امشب بررسی ودر خصوص آن تصمیم گیری می شود.
بعد از یک دوره طولانی خشکسالی، اهواز بارندگی خوبی را شاهد بوده، که اگر چه این مساله باعث شادی شهروندان و کشاورزان شده اما آبگرفتگی تعداد زیادی از محله ها و خیابان های این کلانشهر مشکلات تردد و نارضایتی مردم را به دنبال داشته است.
بیش از 200 نقطه در اهواز در زمان بارندگی دچار آبگرفتگی می شوند. کاربران فضای مجازی در هفته های اخیر، با انتشار تصاویر محله ها و خیابان های محل سکونت خود اعتراض خود را نسبت به شهرداری (که متولی دفع آب های سطحی بر اساس قانون است) و شرکت آبفا اهواز نشان داده اند.
پیش از این شهرداری مدعی بود که شهر اهواز ظرفیت تحمل 20 میلیمتر بارندگی را دارد، این در حالیست که با 14.7 میلیمتر بارش نیز در یکی دو هفته اخیر اغلب خیابان های این کلانشهر به زیر آب رفته است.
پائیز امسال مدارس چند شهر به دلیل بارندگی و آبگرفتگی معابر تعطیل شده اند. فردا (شنبه) نیز مدارس و مراکز آموزشی همه شهرهای خوزستان، از جمله اهواز تعطیل اعلام شده است.
هواشناسی خوزستان نسبت به آبگرفتگی معابر و طغیان مسیل ها هشدار داده و اعلام کرده بارندگی دوشنبه هفته جاری ادامه می یابد.

/6002/9754
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی دستگاه های اجرایی شهرداری فضای مجازی مدیریت بحران نفت 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۴۷۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای حفاظت از جنگل‌های ایلام همه پای کار بیایند

معاون امور عمرانی استانداری ایلام با تاکید بر اینکه مردم، عشایر و همه دستگاه‌ها برای پیشگیری از حریق در جنگل‌ها پای کار بیایند گفت: بریدن سرشاخه‌های درختان برای تغذیه دام باعث جاگذاری شاخه‌ها در پای درختان می‌شود که امور عشایر باید جلوی آن را بگیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، سعید هژبری روز چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با رویکرد فصل گرما و اطفای حریق در جنگل‌ها و مراتع و طرح راه‌اندازی قرارگاه سلام (رسا)، گفت: فرمانداران برای مقابله با حریق در جنگل‌های استان به عنوان یکی از مفاخر و سرمایه‌های ارزشمند استان با برنامه‌ریزی مدون تمام ظرفیت‌های شهرستان را به کار گیرند.

معاون استاندار ایلام به دستورالعمل وزارت کشور برای پیشگیری از حریق و لازم بودن اجرای مصوبات ستاد پیشگیری از حریق برای تمام دستگاههای عضو در این ستاد افزود: همه ظرفیت دستگاه‌های اجرایی به تشخیص ستاد مدیریت بحران کشور باید با تمام توان و بدون سهل‌انگاری در مواقع بحرانی پای کار باشند.

هژبری با تاکید بر مکلف بودن شهرداران و دهیاران با تمام ظرفیت‌های ماشین‌آلات برای حفظ طبیعت گفت: همچنین نیروهای مردمی پابه‌پای ستاد مدیریت بحران حافظ سرمایه ارزشمند طبیعت استان باشند.

 وی ادامه داد: طبق ابلاغ هیات وزیران سازمان‌ آتش‌نشانی باید بر اساس محدوده جغرافیایی و به تشخیص ستاد مدیریت بحران در اطفای حریق شرکت کنند.

امور عشایری پای کار حفظ طبیعت بیاید

هژبری در بخش دیگر سخنان خود از عشایر به عنوان یکی از حافظان اصلی طبیعت و عوامل پیشگیری از حریق یاد کرد و گفت: بریدن سرشاخه‌های درختان برای تغذیه دام باعث جاگذاری شاخه‌ها و هیزم خشک در پای درختان می‌شود که امور عشایری با فرهنگ سازی و آگاه‌سازی جلوی این کار را بگیرد.

معاون عمرانی استاندار ایلام به ضرورت حضور ناوگان هوایی برای دسترسی به نقاط صعب العبور در مواقع حریق نیز اشاره کرد و گفت: حضور نیروهای مسلح که همواره و در همه بحران‌ها در خدمت مردم بوده اند با توجه به ظرفیت خوب نیروی انسانی، تجهیزات و مدیریت در اطفای حریق بسیار موثر خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه منابع طبیعی به طور مستمر وضعیت جوی، وزش باد، وضعیت حرارت و غیره را پایش کند، تصریح کرد: استفاده از سامانه های هشداردهنده و تحلیل وضعیت عرصه‌ها، پیش بینی وقوع حریق در نقاط بحرانی را نیز در دستور کار قرار دهد.

وی ضمن درخواست از رسانه های استان برای فرهنگسازی برای کاهش ایجاد آتش‌های غیرضروری در دامان طبیعت، خاطر نشان کرد: کمیته ای جهت تولید محتوا در حوزه ی فرهنگ سازی حفاظت از عرصه های طبیعی و حضور مسئولانه در دامان طبیعت، با حضور رسانه ها،صدا و سیما و روابط عمومی دستگاههای عضو ستاد مدیریت بحران استان تشکیل شود.

معاون استاندار ایلام در پایان به استفاده از ظرفیت همیاران طبیعت در عرصه فرهنگ سازی، تاکید داشت و گفت: هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و نیروهای مردمی از مهم ترین موضوعات کلیدی در پیشگیری و اطفای حریق بوده و لازم است جلسات انگیزشی و توجیهی با گروههای مردمی و گروههای جهادی برگزار شود و بانک اطلاعاتی آنها تهیه و در اختیار ستاد مدیریت بحران قرار بگیرد.

 

انتهای پیام/180/

دیگر خبرها

  • آماده باش دستگاه‌ های عضو ستاد مدیریت بحران فومن
  • برای حفاظت از جنگل‌های ایلام همه پای کار بیایند
  • تداوم اجرای نهضت آسفالت در نواحی کم‌برخوردار اهواز
  • آب گرفتگی خیابان های همدان بر اثر بارش باران!
  • آبگرفتگی خیابان‌های تبریز در پی بارش‌های اخیر (فیلم)
  • بارش‌های ۳ روز اخیر در اردبیل خسارتی به همراه نداشته است
  • ببینید | آبگرفتگی‌ خیابان‌های تبریز در پی بارش‌های اخیر
  • خسارت بارش‌ها به کرمانشاه ناچیز بوده است
  • اعلام آماده باش مدیریت بحران آذربایجان شرقی
  • خسارت به ۳۵۰ خانواده در جریان بارش‌های اخیر