Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@17:39:07 GMT

ملی حفاری 100 کیلومتر از سیل بندها را استحکام بخشی می کند

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۰۶۵۱۴

ملی حفاری 100 کیلومتر از سیل بندها را استحکام بخشی می کند

اهواز - ایرنا - مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: این شرکت با توجه به شرایط بوجود آمده ناشی از سیلاب در حال استحکام بخشی و تقویت بیش از 100 کیلومتر از سیل بندهای کرانه رودخانه های کارون و دز است.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، سیدعبدالله موسوی با اشاره به عضویت این شرکت در ستاد بحران استان خوزستان و تاکید وزیر نفت به شرکت های تابع این وزارتخانه دال بر استفاده از تمام ظرفیت ها در جهت پاسخگویی به مصوبات ستاد بحران استان ها، افزود: حسب این مصوبات ، احداث، تقویت و استحکام بخشی سیل بندهای نقاط شهری و روستایی کلانشهر اهواز و شهرستان کارون در کرانه این رودخانه ها با توجه به پراکندگی مناطق در وسعت پیش گفته در دست اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: با توجه به افزایش سطح آب رودخانه ها و تداوم بارندگی در بالادست، برای کاهش عوارض احتمالی به نحوی برنامه ریزی شده که نیروهای عملیاتی و پشتیبانی این شرکت به موازات کارهای تعریف شده در نزدیکترین زمان ممکن به مناطق بحرانی اعزام و با ایجاد و تقویت سیل بند و خاک ریز مانع نفوذ آب شوند.
موسوی افزود: در حال حاضر ماشین آلات و تجهیزات به همراه 250 نفر از کارکنان در چهار منطقه کوت عبدالله ، روستاهای شهرستان کارون، حوزه فعالیت شهرداری منطقه چهار اهواز، الهایی و روستاهای اطراف ، منطقه دغاغله و سید خلف استقرار دارند.
وی همچنین ماشین آلات و تجهیزات بکار گرفته شده اعم از کمپرسی، لودر، بیل مکانیکی، غلطک، کمرشکن، خودروهای سبک، سنگین و فوق سنگین، سوخت رسان و آمبولانس را بیش از یکصد دستگاه اعلام کرد و توضیح داد: در صورت نیاز تعداد تجهیزات افزایش خواهد یافت.
مدیر عامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: همچنین بر اساس اعلام نیاز شهرداری منطقه چهار اهواز و ستاد بحران شهرستان کارون تعدادی پمپ های فشار قوی (پمپ تراک) برای جمع آوری و دفع آب های سطحی در نظر گرفته شده که در زمان حاضر در منطقه گلستان اهواز مستقر و حسب نیاز به دیگر منطقه اعزام خواهد شد.
وی افزود: همچنین در صورت اعلام نیاز ستاد بحران استان، بخش ترابری این شرکت آمادگی برای اختصاص خودرو جهت جابجایی ساکنان روستاهای در معرض سیل به مناطق پیش بینی شده به منظور اسکان اضطراری را دارد.
بر اساس اخطاریه سازمان آب و برق خوزستان، با صدور چند اطلاعیه نسبت به وقوع سیل در حوضه رودخانه های دز، کرخه و کارون هشدار داده و اعلام کرده سه شهر و 51 روستا در حوضه کرخه، 18 روستا در حوضه دز و 18 روستا در حوضه کارون در معرض سیلاب هستند و دستگاه های اجرایی باید آمادگی تخلیه آنها را داشته باشند. اما بر اساس گفته مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان تعداد روستاهای در معرض سیل بیشتر است. تا 14 فروردین، 96 روستای در معرض خطر در خوزستان در حاشیه سه حوضه آبریز دز، کرخه و کارون به صورت جزیی یا کلی تخلیه شده و در 35 اردوگاه اسکان یافته اند.
9931/6068

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي كارون دز ملي حفاري سيلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۰۶۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای راه‌های سیستان وبلوچستان به بزرگراه نیازمند ۳۰ همت

مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: ارتقای تمامی محورهای این استان به بزرگراه نیازمند حداقل ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، عطاءاله اکبری اظهار داشت: ارتقای تمامی محورهای استان سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل 30 هزار میلیارد تومان اعتبار است.

مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان افزود: طول کلی کریدورهای اصلی استان یک هزار و 558 کیلومتر است که تاکنون در این مسیرها 628 کیلومتر بزرگراه احداث شده است و همچنین در حال حاضر عملیات ساخت 498 کیلومتر باند دوم نیز در حال انجام است.

وی با اشاره به اهمیت بزرگراه در توسعه این استان گفت: هم مرزی این استان با کشورهای پاکستان و افغانستان در شرق از یک سو و دسترسی به آب‌های آزاد دریای عمان در جنوب از سوی دیگر بهره‌مندی از منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار، منطقه ویژه اقتصادی سیستان و بازارچه‌های مرزی در طول نوار مرزی راه را برای نقش آفرینی استان در تجارت، ترانزیت خارجی و مبادلات مرزی فراهم ساخته اما راه‌های این خطه بویژه محور چابهار- میلک در تراز این میزان ترانزیت نیست و برای تسهیل در تجارت توسعه شبکه بزرگراهی استان حائز اهمیت است.

اکبری بیان کرد: بهبود وضعیت راه‌های ارتباطی در سیستان و بلوچستان تضمین کننده اقتصاد این منطقه است زیرا باعث تسریع حمل و نقل جاده‌ای و ارتباط تجاری- ترانزیتی مثبت با کشورهای همسایه به ویژه افغانستان و پاکستان می شود.ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود 30 هزار میلیارد تومان اعتبار

دبیر شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: ارتقای تمامی محورهای این استان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود 30 هزار میلیارد تومان اعتبار است.

اکبری افزود: طول کلی کریدورهای اصلی استان یک هزار و 558 کیلومتر است که تاکنون در این مسیرها 628 کیلومتر بزرگراه احداث شده است و همچنین در حال حاضر عملیات ساخت 498 کیلومتر باند دوم نیز در حال انجام است.

وی با اشاره به اهمیت بزرگراه در توسعه این استان گفت: هم مرزی این استان با کشورهای پاکستان و افغانستان در شرق از یک سو و دسترسی به آب‌های آزاد دریای عمان در جنوب از سوی دیگر بهره‌مندی از منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار، منطقه ویژه اقتصادی سیستان و بازارچه‌های مرزی در طول نوار مرزی راه را برای نقش آفرینی استان در تجارت، ترانزیت خارجی و مبادلات مرزی فراهم ساخته اما راه‌های این خطه بویژه محور چابهار- میلک در تراز این میزان ترانزیت نیست و برای تسهیل در تجارت توسعه شبکه بزرگراهی استان حائز اهمیت است.

دبیر شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: بهبود وضعیت راه‌های ارتباطی در سیستان و بلوچستان تضمین کننده اقتصاد این منطقه است زیرا باعث تسریع حمل و نقل جاده‌ای و ارتباط تجاری- ترانزیتی مثبت با کشورهای همسایه به ویژه افغانستان و پاکستان می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارتقای راه‌های سیستان وبلوچستان به بزرگراه نیازمند ۳۰ همت
  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • تداوم اجرای نهضت آسفالت در نواحی کم‌برخوردار اهواز
  • توفانی با سرعت ۱۱۰ کیلومتر سبزوار را درنوردید
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق اهواز معارفه شد
  • اجرای بیش از ۴ کیلومتر حفاری تونل خط چهار مترو مشهد
  • انجام ۴ کیلومتر حفاری تونل خط ۴ متروی مشهد
  • اتمام مرحله اجرای نقشه مسیر فیبرنوری در شهرکرد
  • اتمام اجرای طراحی طرح فیبرنوری در شهرکرد