Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز- واژه‌هایی مانند ستاد مدیریت بحران؛ پدافند عامل، ستاد مقابله باسیل، ستاد پیشگیری، ستاد مقابله با ... و ده‌ها عنوان دیگر کلماتی آشنا در ذهن تمامی شهروندان است که در طول سال با برگزاری جلسات و برپایی مانورهای متعدد از آمادگی ادارات برای مقابله با هر مشکلی ابراز وجود می‌کند اما حالا که با وقوع بارش‌های سیل‌آسا زندگی بسیاری از مردم به زیرآب رفته است تا جایی که حتی زمینی برای نشستن و یا خوابیدن پیدا نمی‌کنند می‌توان عملکرد این ستادها را محک زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدس آنلاین-گروه استان ها: بارش‌های سیل‌آسا در شامگاه دوشنبه که حالا بسیاری از محلات اهواز و آبادان را به تالابی مملو از فاضلاب و گل‌ولای تبدیل کرده است هرچند که پایان‌یافته اما مشکلات برجای‌مانده از آن‌ها تمامی ندارد و روان آب‌ها که تا سقف برخی خانه‌ها  رسیده است خیال رفتن نداشته و در برابر مدیریت شهری قد علم کرده است.

کوچه‌ها به دلیل راکد ماندن آب اجازه تردد خودروها را نمی‌دهند و آب با رسوخ به منازل مردم تا وسط دیوارها قد کشیده و لذا احتمال تخریب خانه‌ها موجب نگرانی شهروندان شده است.

بسیاری از مردم اذعان می‌کنند که تماس‌های مکرری با دستگاه‌های خدمت رسان داشتند اما به نظر می‌رسد ستاد بحران خود دچار بحران‌زدگی شده است!

میدان فرهنگ شهر، خیابان شیخ بها، کوی علوی، ، شهرک الهیه، بهارستان، ملاشیه، زرگان، فرهنگیان، شهرک دانشگاه، شهرک اهواز، خیابان ادهم و کیانشهر تنها بخشی از مناطق بحرانی اهواز است.

در شهرستان کارون نیز مناطق کوت عبدالله، شکاره، گاومیش‌آباد، کانتکس و قلعه چنعان مناطق بحرانی اعلام شده است.

بسیاری از شهروندان کوت عبدالله که در حال حاضر تمامی وسایل آن‌ها در میانه خانه در آب و فاضلاب غوطه‌ور است بیان می‌کنند: حضور نیروهای سپاه و گروه‌های جهادی برای کمک‌رسانی مایه دلگرمی است اما کمکی از دست آن‌ها هم برنمی‌آید.

شهروندان می‌گویند: نیروهای امدادی فقط اثاثیه مردم را بر روی سکوها روی‌هم می‌ریزند درحالی‌که بسیاری از وسایل از بین رفته است و تنها نیاز ما تخلیه این آب از خانه و کاشانه است.

سیلاب باید تخلیه شود

اگرچه رئیس‌کل دادگستری خوزستان دستور داده است که آب‌های سطحی در خانه‌های مردم باید هر چه زودتر تخلیه‌شده و خسارت مردم پس از برآورد به آن‌ها پرداخت شود اما ظاهراً توانی برای مقابله با این بحران در بین دستگاه‌ها وجود ندارد و این مشکل دیگر با دستور و فرمان قابل‌حل نیست.

حجت‌الاسلام صادق مرادی در این رابطه قول داده است دستگاه قضایی تا احقاق حق کامل مردمی که دچار خسارت شده‌اند کنار آن‌ها خواهند بود.

سخنان شهردار اهواز در گفت‌وگو با شبکه خبری خوزستان شامگاه سه‌شنبه البته آب پاکی را بر روی دست مردم ریخت و برای بسیاری از شهروندان این نکته را برملا ساخت که نه‌تنها کاری از دست شهرداری به‌عنوان متولی شهر برنمی‌آید بلکه سیلاب تا آخر هفته میهمان‌خانه آن‌ها خواهد بود.

موسی شاعری بابیان اینکه در بعضی نقاط دستگاه‌های پمپاژ مشکل فنی پیداکرده اظهار داشت: با رفع این مشکل امیدواریم تا  ۲۴ ساعت آینده آب را تخلیه کنیم اما در بهارستان زمان بیشتری نیاز داریم.

شاعری هم‌چنین درباره حل این مشکلات بیان کرد: حداقل زمان موردنیاز برای حل مشکل فاضلاب‌های شهری پنج سال است آن‌هم به‌شرط اینکه اعتبار لازم تأمین شود!

بنا بر گفته شهردار برای ایجاد شبکه فاضلاب ۸ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که بعید می‌رسد که پرداخت این هزینه درتوان شهرداری و آب و فاضلاب باشد! 

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سیلاب سیل استان خوزستان آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۲۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد بانک مسکن در طرح «نهضت ملی مسکن » قابل تحسین است

امتداد - نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان، عملکرد بانک مسکن در نهضت ملی مسکن را قابل تحسین و ستودنی دانست.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، آیت ا… محسن حیدری در دیدار با مدیر شعب بانک مسکن استان خوزستان و هیئت همراه با تمجید از عملکرد بانک مسکن در بخش های مختلف به خصوص ساخت مسکن برای افراد کم درآمد گفت: طرح نهضت ملی مسکن یکی از بسترهای مناسب برای خانه دار کردن مردم است و عملکرد بانک مسکن در این خصوص بسیار قابل تحسین و ستودنی به شمار می رود.

وی افزود: این حجم از تسهیلات از سوی بانک مسکن در استان خوزستان، نمونه یک کار جهادی است و به نظر من نیاز است سایر دستگاه ها هم این حجم از تلاش شبانه روزی بانک مسکن را الگو قرار دهند تا بتوانیم خدمات بیشتری به مردم استان ارائه دهیم.

یاور عسکری مدیر شعب بانک مسکن استان خوزستان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه بانک مسکن همواره خود را یک بانک مردمی می داند که تاکنون در راستای خانه دار کردن مردم گام برداشته است؛ بیان کرد: یکی از راهبردهای اصلی بانک مسکن در مدت اخیر، طرح نهضت ملی مسکن بوده است که بزرگترین طرح عمرانی دولت برای خدمت به مردم به شمار می رود.

وی افزود: تا پایان سال ۱۴۰۲ در قالب طرح نهضت ملی مسکن، اعتباری بالغ بر ۵۶ هزار میلیارد ریال برای ساخت ۱۳ هزار و ۹۱۶ هزار واحد مسکونی در استان خوزستان از سوی این بانک به مرحله انعقاد قرارداد رسیده است و کارکنان این مدیریت تلاش قابلتوجهی برای سرعت بخشیدن به پرداخت این تسهیلات از خود نشان داده اند. ضمن اینکه برخی پروژهها سرعت خوبی در ساختوساز دارند و بهزودی به متقاضیان واگذار می شوند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • سهم ۴درصد بیمه مشاغل سخت و زیان آور کارگران شهرداری پرداخت شود
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • عملکرد بانک مسکن در طرح «نهضت ملی مسکن » قابل تحسین است
  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • در صحن شورای شهر همدان چه گذشت؟
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • مشکل آب مشهد به سرعت قابل حل است
  • لزوم استفاده ازظرفیت همه گروه‌های مردمی برای برگزاری میهمانی غدیر