Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمدنبی موسوی‌فرد نماینده، ولی فقیه در استان خوزستان درخصوص آبگرفتگی‌هایی که در بارندگی اخیر گریبان اهواز، آبادان و کارون را گرفت، گفت: خوزستان در چند سال اخیر جزء استان‌هایی است که بیشترین بحران را داشته است.

او اظهار داشت: باتوجه به سیلابی که در ابتدای سال جاری در استان اتفاق افتاد، لازم بود تا مسئولان با جدیت بیشتری به هشدار‌های سازمان هواشناسی توجه می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام موسوی فرد بیان کرد: وقوع بارندگی شدید در اهواز از ۲ هفته قبل پیش‌بینی‌شده بود و کارشناسان سازمان هواشناسی اخطار داده بودند که حجم گسترده‌ای از باران در شهر‌های خوزستان خواهیم داشت.

نماینده، ولی فقیه در خوزستان به مناطق آبگرفته خوزستان و اهواز اشاره کرد و افزود: در مناطق مرکزی و حاشیه این کلانشهر و شهر‌های آبادان و خرمشهر شاهد بارش مقادیر زیادی از باران بودیم، اما نباید این حجم از بارندگی‌ها سبب بروز چنین خسارت‌هایی به مردم می‌شد.

امام‌جمعه اهواز ادامه داد: در سایر استان‌ها شاهد بارش باران با مقادیری بیش از بارش‌های خوزستان هستیم، اما خسارت‌های این‌چنینی بر جای نمی‌ماند.

حجت‌الاسلام و المسلمین موسوی‌فرد درخصوص جبران خسارات آبگرفتگی اخیر بیان داشت: رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام علاوه بر بسته‌های حمایتی که برای مردم ارسال کرد هیئتی را به خوزستان و اهواز فرستاد تا مشکلات را احصا و آن‌ها را برطرف کنند.

او اذعان داشت: با توجه به گستردگی و شدت بارش‌های اخیر بیش از ۲۰ منطقه با بحران شده و همچنان برخی از مناطق با آن درگیر هستند.

امام‌جمعه اهواز بیان کرد: مناطقی مانند شهرک دانشگاه، کوی معین زاده، بهارستان، کوی علوی و شهر کوت عبدالله نیز تا شب گذشته درگیر این بحران بودند.

نماینده، ولی فقیه در خوزستان با اشاره به‌ضرورت تأمین کمک‌های مالی به مردم خسارت‌دیده، عنوان کرد: از آنجا که تعداد زیادی از لوازم خانگی مردم از بین رفت و به‌شدت متضرر شدند دولت باید همان‌گونه که در جریان سیل ورود کرد و بخشی از خسارت‌ها جبران شد به مسئله اخیر نیز ورود کرده و مشکلات مردم را برطرف کند.

او افزود: در اتفاق اخیر انتظار می‌رود آب‌های سطحی به‌طور کامل جمع‌آوری و لجن‌های باقی‌مانده پالایش شود. همچنین براساس نیاز‌های موجود امکان‌سنجی صورت بگیرد تا خسارات حاصل از آب‌گرفتگی جبران شود.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آبگرفتگی در اهواز بارش باران بالازدگی فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۳۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت به ۳۵۰ خانواده در جریان بارش‌های اخیر

خسرو کیانی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در این مدت شاهد وقوع بارندگی‌های بهاری خوبی هم در سطح کشور و هم استان هستیم.

وی تصریح کرد: این بارندگی‌ها با توجه به فصل بهار و اقتضای زمانی اکثراً به‌صورت رگباری و به مدت کوتاهی است، یکی دیگر از ویژگی‌های این بارش‌ها نقطه‌ای بودن آن‌ها می‌باشد، که با اقداماتی که از قبل انجام شده، بحث اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی مردم صورت گرفته است.

مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری بیان داشت: از آنجایی که تقویم کوچ عشایر توسط تعدادی از عشایر رعایت نشده و قبل از ۲۵ اردیبهشت وارد استان شده‌اند، این افراد در مناطق کوهستانی غافلگیر شدند.

کیانی یادآور شد: با توجه به اخطارهای هواشناسی پیش‌بینی‌ها در این زمینه صورت گرفته و اطلاع‌رسانی‌ها به عشایر از طریق دستگاه‌های ذیربط صورت گرفته بود.

وی عنوان داشت: فرمانداران، هلال احمر، امور عشایر و سایر سازمان‌های امدادی به بحث امداد و نجات عشایر گرفتار در سیلاب‌ها پرداختند.

مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: حدود ۳۵۰ خانوار خصوصاً عشایر در سراسر استان دچار خسارت‌های ناشی از بارندگی به‌صورت معیشتی شدند و امدادرسانی‌ها از زمانی که بارندگی‌ها آغاز شدند و بعد از آن در حال انجام است.

کیانی یادآور شد: با توجه به صعب‌العبور بودن بسیاری از مناطق امدادرسانی‌ها کمی سخت بود و ارزیابی خسارات در حداقل زمان ممکن انجام می‌شود.

وی افزود: در این مدت گزارش‌هایی از ریزش‌های کنار جاده‌ای داشتیم که در حداقل زمان ممکن توسط عوامل راهداری بازگشایی شد.

مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری ادامه داد: علاوه‌بر خسارات معیشتی وارده به عشایر، به دام‌ها نیز خساراتی وارد شده است که در حال ارزیابی و جمع‌بندی در این زمینه هستیم.

کیانی تاکید کرد: هواشناسی استان برای امروز و فردا هم پیش‌بینی بارش‌هایی را داشته و لازم است عشایر توجه لازم را در این زمینه داشته باشند.

کد خبر 6098112

دیگر خبرها

  • ۳ هزار زنجانی به مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)اعزام می شوند
  • خسارت به ۳۵۰ خانواده در جریان بارش‌های اخیر
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • بارش باران در اهواز
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد بزرگداشت امام خمینی(س): دشمنان امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند/ توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود
  • خسارت ۲۵۳ میلیارد تومانی بارش‌های اخیر به کشاورزی کرمانشاه
  • به زودی میزان خسارت سیل به مزارع گندم اعلام می‌شود
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است